Sunday, December 23, 2007

Muslimska terrorister sprider propaganda i DN

I DN kan vi läsa om "motståndsmän" [sic] i Thailand som uppmanar Svenskar att sluta resa till Thailand.

Journalisten Peter Sandberg lyckas snurra till formuleringarna:
Med det eskalerande våldet har övergrepp mer och mer kommit att rikta sig mot civila. Thailändska armén har genomfört massakrer och buddistiska munkar och lärare har blivit måltavla.

De enda organiserade attatentaten som utförts är gjorda av muslimska terrorister. Det är dessa som dödar buddistiska munkar och lärare genom bombattentat, skjutningar och kifnappningar med filmade halshuggningar.

Oavsett vad de eventuella terorist-supporters påstår, som den Göteborgs-boende Kasturi Mahkota, så är vanliga civila aldrig ett giltligt mål. Oavsett om PULUs vanliga bortförklaring är att lärare och munkar, tillsammans med alla andra civila då får man förmoda, är "regeringsagenter" [sic].

Men i DN så får man stå i stort oemotsagd och direkt felaktiga omskrivningar brukas för att tona ner hur förjävliga dessa organisationer är.

Patetiskt är vad det är.

2 Comments:

Blogger Barbaselo said...

Jag håller med bloggaren. Res till Thailand och vilket land som helst. Vi lever i en fri värld.

I Thailand finns bara inre konflikter där det finns muslimer. På Filippinerna finns bara inre konflikter där det finns muslimer (Södra Mindanao).

Å så har dom mage att skylla ifrån sig.

YES - hit mer med muslimer. Låt södra sverige få muslimskt inflytande. Vi är ju bäst. Självklart kommer det aldrig att bli inbördeskrig i JUST VÅRT land.

5:57 AM, December 23, 2007  
Blogger Skuncke said...

Jag är så stolt att vara svensk. Häromdagen rapporterades i Aktuellt, även om det uppenbarligen satt långt inne, att muslimerna i Thailand mördat minst 2000 personer de senaste två åren. Alla offer är förstås oliktänkande, toleransnivån inom islam är som bekant inte så hög. Bland annat har 69 lärare mördats, det handlar om halshuggningar (halal?) och korsfästelser, allt i turismens södra Thailand. Skolor sätts i brand. Enligt DN så styrs terrorismen från kända thailändare som bor i Göteborg. Dessa terrorister har bott i Sverige sedan slutet av 80-talet och polis, övriga myndigheter och regering verkar uppenbarligen stödja deras verksamhet. För vad kan vara finare än muslimsk terrorism och när muslimerna idkar etnisk rensning?

12:27 AM, December 24, 2007  

Post a Comment

<< Home