Monday, July 30, 2007

Anders Selin ogillar offer för sexuella överfall

Anders Selin, fd. ordförande för Stockholm Pride, har i dagens DN fått in en debattartikel som angriper valet av Glenn Hysén som talar under 'Pride'. Detta då Glenn Hysén slagit en man på käften efter denna försökt antasta han på en toalett på Frankfurts flygplats. Han vill påstå att, med stöd-uttalande från en förvirrad 'hatbrottsåklagare' [sic] vid namn Bengt Kulin i Västerås om att det kunde röra sig om ett hatbrott, Glenn därmed hatar homosexuella och smällen var ett tecken på hans latent fobiska person.

Mig veterligen så finns det inget som vet om personen som överföll Hysén var homosexuell, bi-, utlänning, bilförare eller psykopat. Varför smällen tolkas som ett homo-hat kan bara bero på att Selin känner sig träffad. Om man själv går runt och försöker ta snygga virila män på kuken på offentliga toaletter är det klart man känner sig hotad när man hör att 'med-intresserad' person fått på käften.

Kan vi snart få höra ett brandtal från Selin om att det borde vara olagligt att värja sig mot sexuella överfall; beröringar, antastningar eller rena våldtäkter. Och varje försök att värja sig betecknas som ett hatbrott per automatik.

Så Selin inte känner sig hatad när han står där och försöker dra någon i struten.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home