Sunday, December 30, 2007

DN och SvD skyddar nät-terroristen Jinge?

Som vi kunde avslöja i en föregående blogg-postning så har kommunisten, nät-terroristen och judehataren Jinge ett ansvar för mordet på Bhutto. Detta fast han själv genast försökte skylla på Usa som, genom att finnas till, bar ett ansvar för det inträffade.

Likt Jinge så länkade vi även ett stort antal nyhetsartiklar som var relaterade till avslöjandet. Dock kunde vi snabbt notera att DN och SvD inom 24h valde att censurera bort detta viktiga avslöjande. Detta medans Jinge själv lyckades producera flera inlägg där han länkade samma nyhetsartiklar återkommande. (Notera att han länkar 4 DN-artiklar och 3 SvD artiklar i sin senaste post. Nej, han får ingen länkning från oss.)

Då länk och blog-spam inte verkar vara något som DN och SvD undanber sig (inte heller har de NÅGONSIN tagit bort några twingly länkar för Jinge, oavsett hur felaktigt de varit länkade) så kan vi helt enkelt konstatera att DN och SvD skyddar Jinge's rätt att vara en ignorant skitstövel, men återigen censurerar andras rätt till detsamma.

Skall vi vara förvånade?

Nyhetslänkar: [DN][SvD]

0 Comments:

Post a Comment

<< Home